29467
Book
In basket
Musująca strona mocy – fermentowane napoje o niepowtarzalnym smaku! Pascal Baudar odkrywa tradycyjne metody warzenia piwa, wina, a także pokazuje, jak łatwo można przygotować przepyszne napoje bezalkoholowe o wyjątkowych smakach i walorach zdrowotnych. Kwas chlebowy, buza, cydr, pitny miód ziołowy, szanta czy manzanita to tylko niektóre z fascynujących napojów, które przyrządzisz korzystając z jego wskazówek. Oto przepisy, które zainspirują cię do tworzenia niebanalnych połączeń smakowych w alkoholowych i bezalkoholowych napojach. Razem z Baudarem odkrywaj potencjał kulinarny w lokalnych produktach i tych, które możesz znaleźć w pobliskim lesie. Uruchom swój domowy roślinny browar i warz na zdrowie! Wyjątkowa książka poświęcona wyłącznie fermentacji napojów, która zainspiruje cię już od pierwszych stron!
Availability:
Wypożyczalnia Opatów
Brak informacji o dostępności: sygn. 63 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 313-314. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again